Zandkaarten

Let op: Ons assortiment wisselt zeer sterk;de kaarten die u op onze website ziet zijn voorbeelden van kaarten die wij in huis kunnen hebben. Ook hebben we talloze afbeeldingen, die nog niet in de webwinkel zijn ingevoerd.De kaarten in de webwinkel zijn een idee van wat er zoal is. Kaarten die uitverkocht zijn, zijn doorgaans met een week weer leverbaar, afhankelijk van de voorraad die onze leverancier in huis heeft.

 

 Creazand; het inkleuren van kleurplaten met gekleurd zand, in plaats van met stiften, kleurpotloden of verf.

De werkwijze is als volgt: een kleurplaat met een leuke afbeelding is bedekt met geel papier. Het stukje van de plaat dat je wilt gaan bestrooien met zand peuter je er met je nagel of met behulp van een cocktailprikkertje eraf. Nu verschijnt er een wit stickerachtig karton, hierop strooi je de gewenste kleur zand. Het teveel aan zand giet je weer eenvoudig terug in het bakje. Dit proces herhaalt zich net zolang totdat de kleurplaat klaar en af is. Nog even een plastic beschermhoesje eromheen en klaar is het!

Mijn ervaring is dat zelfs de drukste kinderen zich volledig in alle rust concentreren wanneer zij met een kaart bezig zijn .Het is letterlijk een rustpuntje op bijv. een druk kinderfeestje en uiteraard een geweldig leuke activiteit voor kinderen.

Er zijn pakketten verkrijgbaar van 5, 10, 25 ,100 kaarten. Wilt u meer kaarten voor bijvoorbeeld een school, vereniging of evenement dan is dat mogelijk.Uiteraard zijn meer kaarten ook mogelijk, u ontvangt dan een leuke korting. Wanneer u bij Spoeliegrime thuis komt, heeft u de gelegenheid om zelf te kiezen welke afbeeldingen u leuk vindt.Dienen de kaarten opgestuurd te worden dan stellen wij zelf de afbeeldingen samen voor het pakket, rekeninghoudend met jongens, meisjes en hun leeftijd.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel