Wist u dat

-Onze voowaarden op de website www.spoeliegrime.nl staan?

-Dat wij een suikerspinmachine en toebehoren verhuren en in 2024 naast rose aardbei suikerspinnen ook groene appel en gele banaan suikerspinnen kunnen maken?

- Wij ook kadobonnen verkopen vanaf een waarde van € 25,-?

- Dat BodycastingLelystad ( maken van handbeelden) na LongCovid in 2024 voornemens is om weer hiermee aan de slag te gaan?

- Wij een kinderknutselclub hebben?

Wij een knutselclub voor volwassenen hebben?

 

Algemene voorwaarden afdeling (online )schminkverkoop van Spoeliegrime.

1. Bestellingen:
1.1. Wanneer u een online bestelling plaatst voor schmink en/of schminkbenodigdheden danwel materialen voor glittertattoos , te knutselen of anders ontvangt u hiervan een bevestiging op het door u aangegeven e-mailadres.Deze bevestiging wordt handmatig gemaakt en niet automatisch gegenereerd, hierdoor zit er wat tijdsverschil tussen uw verstuurde e-mailbestelling en de bevestiging van ontvangst.Dit doen wij zodat u nooit teveel verzendkosten hoeft te betalen en deze op maat uitrekenen.
1.2. In deze bevestiging staan de producten of diensten die u besteld heeft genoemd, tezamen met de (subtotaal) prijs. Deze prijs wordt nog vermeerderd met de verzendkosten die in rekening gebracht worden wanneer uw bestelling verzonden dient te worden. Deze verzendkosten worden berekend n.a.v. het gewicht en het formaat van het pakketje. Wanneer u de bestelling wenst af te halen, komen er uiteraard geen verzendkosten bij. De bestelling wordt verstuurd naar het door u opgegeven leveringsadres nadat de betaling ontvangen is.
1.3. Verzendkosten: Voor de verzendkosten worden de algemene brievenbuspost-tarieven aangehouden van de post. Past de bestelling niet door de brievenbus, dan geldt een pakketposttarief van € 6,95 voor een pakketje met een totaalgewicht tot 10 kg binnen Nederland.Dit is het standaard TNT pakketposttarief.Pakketten naar Belgie tot 10 kg kosten € 13,- aan verzendkosten.
1.4. Bij bestellingen die vanuit het buitenland komen, zoals bijv. Belgie, maken wij geen aparte factuur waarin de BTW verlegd wordt.

2. Betalingen:
2.1 Betalingen dienen gestort te worden op girorekening NL49INGB0004233964 t.n.v. Spoeliegrime te Lelystad onder vermelding van uw naam en het bestelnummer. Dit nummer ontvangt u per email in de bevestiging.
2.2 Uw betaling dient binnen een week na bestelling betaald te worden, anders komt uw bestelling te vervallen.
2.3 Alle prijzen en betalingen zijn in euro’s en inclusief BTW.U bespaart dus 21% kosten, hetgeen vele webwinkels wel erbij rekenen.

3. Leveringen en levertijd:
3.1 Spoeliegrime tracht bestellingen te versturen binnen een dag na uw betaling. Een betaling is rekenen wij als ` geldig` wanneer deze ook daadwerkelijk op onze rekening zichtbaar is bijgeschreven. U krijgt altijd een bericht per email wanneer de bestelling is verzonden.Op maandagen en dinsdagen verzenden wij niet , i.v.m. ander werk lukt het ons niet om op tijd bij de brievenbus te zijn.
3.2 Echter wanneer zij producten niet meer voorradig heeft en afhankelijk is van leveringen van en via anderen, is de levertijd langer. Dit wordt aan u doorgegeven, waarna u zelf kunt beslissen hierop te willen wachten, danwel de bestelling te annuleren, of na te laten zenden.Dit dient u per email door te geven.
3.3 Spoeliegrime is niet aansprakelijk voor het niet aankomen van poststukken, dan wel beschadigde producten, die zij via de post verstuurt.Bij pakketpostzendingen mailen wij u het pakketnummer door zodat u uw pakketje kunt volgen op internet via track trace.
3.4. We send also to other countries.

4.Retourneren:
4.1. Wanneer u het bestelde product ontvangen heeft, en deze is toch niet naar uw zin, mag u het product terugsturen mits deze ongeopend ,ongebruikt en onbeschadigd is.
4.2. Dit dient u dan binnen vijf werkdagen na ontvangst te doen, en dit van te voren per e-mail te melden aan Spoeliegrime. De kosten voor het verzenden zijn voor uw rekening.
4.3. Spoeliegrime betaalt u dan binnen tien werkdagen de prijs van het geretourneerde product terug. Echter, wanneer het product zichtbaar geopend of gebruikt is geweest, of het vermoeden hiervan bestaat, heeft Spoeliegrime het recht om het product niet terug te nemen, danwel terug te betalen aan u. Ook wanneer er schade is aan het product dat door uw handelen veroorzaakt is geldt deze bepaling.Wij betalen geen verzendkosten terug.

5.Persoonlijke gegevens:
5.1. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, en er zal geen ongewenste reclame aan u toegestuurd worden.
5.2. Wij hanteren een spaarkaartsysteem, voor elke € 200,- die u bij ons besteld heeft ( muv de verzendkosten) ontvangt u op de eerst volgende bestelling 10% korting.

5. Algemeen:
5.1 Tenzij hierboven anders beschreven is, geldt hetgeen in het Burgerlijk Wetboek t.a.v. huurovereenkomsten is vastgelegd.
5.2 Spoeliegrime behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren.
5.3 Spoeliegrime stelt zich niet aansprakelijk voor letsel of schade door gebruik van haar producten.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel