Handgemaakte oorbellen van klei ( Silk Clay)

Spoeliegrime vervaardigt zelf haar oorbellen en sieraden van klei, Silk Clay, het thema ' funfood' spreekt mij erg aan, dus bijv. nep chocoladerepen, croissantjes, cupecakes, hamburgers, taartjes, lollies, donuts,hotdogs, spekjes, fruit zoals aardbeien, bananen ed.

Ook zullen we cartoonachtige diertjes gaan maken en rages zoals Pokemon etc.Ideeen genoeg, inspiratie genoeg, nu alleen nog de tijd vinden, maar dat gaat in de komende winter van 2016, als het weer korter licht is en langer donker vast wel lukken, want creativiteit moet ' eruit'.Mijn dochter maakt ze ook, ik ben erg trots op haar en hiermee hoopt ze een zakcentje te kunnen verdienen,dus gun uzelf of een ander een leuk kadootje en koop onze oorbellen, een winwin-situatie.

Ieder paar is handgemaakt en uniek , er zijn letterlijk geen twee oorbellen hetzelfde, dat is ook het mooie van handwerk en ' zelf gemaakt'.

Er zijn nog heel veel plannen, ook voor bijv. bloemen, kettingen etc.

Heeft u iets gezien van kleisieraden op internet, in een tijdschrift of elders en wilt u dat graag hebben, laat het ons dan zien in een mail gericht aan info@spoeliegrime.nl, wellicht kunnen wij deze voor u in opdracht, op maat maken.

Mochten we sieraden tegenkomen die niet handgemaakt zijn, maar wel ubercool of cute om aan te bieden, dan zal het erbij komen te staan.

Neem gauw een kijkje, we proberen de komende maanden deze rubriek van onze webwinkel zsm aan te vullen.

Sorteer op
© 2008 - 2022 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel