Silk Clay ( zachte boetseerklei)

Silk Clay is een fantastische zachte, lichtgewichte boetseerklei, met een rubberachtige structuur en een foam-achtig oppervlak , hetgeen kinderen, maar zeker ook volwassenen, zeer aanspreekt.

Deze klei is in allerlei leuke hippe kleuren verkrijgbaar,ook in felle neonkleuren, veilig in gebruik en getest en heeft het CE keurmerk. Het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie, die niks meer in hun mond stoppen. Te gebruiken om lekker mee te spelen maar ook om je creativiteit en kunst in kwijt te kunnen. Zo gaat Spoeliegrime in het najaar van 2016 beginnen om o.a. handgemaakte oorbellen te vervaardigen, deze zullen later in onze webshop verkocht worden, dus houd -als je interesse hebt-, onze webwinkel in de gaten.

De klei is zelfhardend, je hebt dus in tegenstelling tot bijv. fimoklei geen oven nodig om de klei te bakken. Afhankelijk van de dikte en grootte van het vervaardigde werkstuk is de droogtijd tot volle harding 2 tot 24 uur.

De klei moet luchtdicht bewaard worden, dit kan gewoon in de bakjes waarin deze geleverd wordt. Mocht de klei toch onverhoopt wat hard geworden zijn, dan kunt u simpelweg een paar druppels water toevoegen en de klei goed doorkneden.

Als juf kijk ik ook altijd naar de meerwaarde van de materialen die ik gebruik voor kinderfeestjes en die ik dus hier verkoop. Silk Clay helpt bij de ontwikkeling van de oog-hand coordinatie,planning, concentratie en de ontwerpvaardigheden van een kind, een mooi concept dus. Er zijn op bijv. Youtube tal van tutorials te vinden om leuke ontwerpjes te creeeren.

 

Kijk gauw in de webshop welke artikelen wij verkopen! Wilt u andere producten of heeft u een vraag, stuur dan een mail naar info@spoeliegrime.nl, wij kunnen de groothandel dan navraag doen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2022 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel