Foam Clay ( klei op basis van polymerballetjes)

Nieuw bij Spoeliegrime verkrijgbaar: FOAM CLAY klei

( We geven ook superleuke verjaardags-knutselworkshops met foamclay!!)

Het grote voordeel is dat Foam Clay alleen maar aan zichzelf kleeft, dus geen vieze vingers, makkelijk te modeleren, tapijtvriendelijk en je kneedt het super makkelijk.De klei is mengbaar en wordt binnen circa 1-3 dagen vanzelf hard, je hebt geen oven nodig.

De Foam Clay wordt gebruikt om voorwerpen van bijvoorbeeld hout-, papier-maché-, piepschuim- en keramiekoppervlaktes te decoreren.Je brengt het heel simpel op deze materialen aan ;even goed kneden en dan druk je het er plat op. Adviesleeftijd is voor gebruik vanaf 3 jaar, u kent uw eigen kind het beste.

Klei die je niet gebruikt bewaar je luchtdicht in de verpakkingsbakjes. Mocht de klei toch wat uitgedroogd raken, dan kun je eenvoudig wat water erop sproeien en de klei even goed doorkneden, waarna je deze opnieuw in het bakje met het deksel afsluit.

Spoeliegrime bestelt Foam Clay bij de groothandel, mocht deze niet voorradig zijn, dan is de gemiddelde levertijd circa een week.

Foam Clay klei is een soort elastische klei gemaakt van hele kleine polymeerballetjes.Het is een onschadelijke mix van polymeer, arabische gom en kleurpigmenten.Het is voor de EU goedgekeurd, in NL voldoet het aan de EN-71 veiligheidsnorm en in Duitsland aan de ASTM4236 norm.Het is onschadelijk,niet giftig en glutenvrij.Wel even je handen wassen na gebruik, mogelijk krijg je de kleigeur aan je handen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2008 - 2022 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel