Sjablonen Glittertattoos Y-body

In tegenstelling tot vele andere webshops rekent Spoeliegrime aan het einde van uw bestelling GEEN 21% BTW !! Het is dan ook interessant om snel een kijkje te nemen in onze webshop!

Bij afname van meer dan 100 stuks kunt u een leuke korting krijgen, bent u een collega van mij  en wilt u grote hoeveelheden sjablonen inkopen (en kunt u dit aantonen met een kvk en btwnummer), stuur dan even een mailtje met hierin aangegeven wat u graag wilt.

Wanneer u op de subpagina Tattoos sjablonen klikt, ziet u een overzicht van alle sjablonen die wij verkopen. Zij zijn op thema gesorteerd, er zijn rubrieken voor aangemaakt.

Nieuw is dat wij vanafcirca augustus 2016 onwijs leuke sjablonen gaan verkopen van het merk Faketoos, persoonlijk vind ik dat hier enorm veel leuke bekende tv figuurtjes bijzitten die kinderen enorm zullen aanspreken.

We vullen regelmatig onze webshop aan met weer nieuw te verkrijgen sjablonen die wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Wanneer een sjabloon niet meer op voorraad is, proberen wij deze direct voor u bij de groothandel na te bestellen, wel heeft u dan even geduld nodig omdat wij afhankelijk zijn van de levertijd van de groothandel.

Wanneer u nog geen huidlijm, kwastjes of glitters heeft is het raadzaam deze ook aan te schaffen anders kunt  u geen glittertattoo zetten.Uiteraard is het wel mogelijk om airbrushverf te gebruiken wanneer u geen glitters wilt.

Sorteer op
© 2008 - 2023 Spoeliegrime schmink en knutselmaterialen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel